Autisme spectrum stoornissen

Als pedagoog ben ik niet alleen opgeleid als opvoedkundige, maar ook als professional op het gebied van cognitieve- en sociaal-emotionele ontwikkeling. Hieronder vallen ook de stoornissen en aandoeningen die door een verstoorde ontwikkeling kunnen voorkomen. Vanuit mijn kennis en ervaring met het werken met mensen met een autisme spectrum stoornis bied ik (pgb)begeleiding speciaal gericht op mensen met een stoornis in het autistisch spectrum en de daarbij voorkomende problemen. Deze begeleiding is zowel gericht op ontwikkeling als het behouden van vaardigheden. Hoe de begeleiding eruit zal zien ligt aan de hulpvraag van de cliënt. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>