Tastea by Abc-Alers

Zelf ben ik al jaren ‘fan’ van Tastea, en ben daarom verkooppunt geworden van dit mooie en natuurlijke product.

Voor de actuele prijzen en assortiment kun je terecht op de originele site van Tastea: www.tastea.eu. Bij mij zijn alle producten met 15% korting te verkrijgen, zodat het voor iedereen betaalbaar en leuk blijft om kennis te maken met Tastea.

Kijk ook op https://www.facebook.com/Tastea-by-Abc-Alers-108351557406489 voor actuele acties en kortingen. U kunt uw bestelling doen via de facebookpagina of mail: tastea@abc-alers.nl

Tastea heeft verschillende theeblends die aansluiten op jouw gemoedstoestand, en wat jij nodig hebt. Zo zijn er bijvoorbeeld blends voor meer energie, een betere nachtrust, betere huid, haar en nagels of gewichtsverlies. Voor advies en vragen hierover kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Ook bent u welkom om te komen proeven.

De speciale dubbelwandige Tastea beker zorgt ervoor dat je je eigen thee overal mee naar toe kunt nemen, (veilig en hygiënisch in deze tijd) en hij lekker lang warm blijft.

Klaar voor een nieuwe levensstijl?

Luxe en 100% natuurlijke thee blends bij Tastea. Tastea is gespecialiseerd in luxe theeblends, losse en kruidentheeën die iets voor jou kunnen betekenen. Ben je klaar voor een nieuwe levensstijl? Begin vandaag! Taste the good life met Tastea.

Autisme spectrum stoornissen

Als pedagoog ben ik niet alleen opgeleid als opvoedkundige, maar ook als professional op het gebied van cognitieve- en sociaal-emotionele…

Read more